Back to top

El bus en temps real al teu mòbil

L’aplicació de Reus Transport facilita l'accés a la informació de servei (línies, parades, horaris, rutes, etc.) a través de Google Maps: l'usuari no cal que tingui cap coneixement previ de la xarxa o de la ciutat, a partir de la seva ubicació pot accedir a les parades més pròximes, saber com arribar hi i tenir a l'abast tota la informació de línies i horaris.

La navegació per l’app és intuïtiva i facilita el transbord entre línies i, sobretot, el desplaçament en transport públic per a qui no conegui la xarxa de transport públic. La versió de l'aplicació mòbil de Reus Transport també destaca l'accés a la informació de les incidències del servei, l'adaptació a pantalles més grans, els enllaços a la web de l'empresa i una major integració amb les xarxes socials.

L'aplicació de Reus Transport és una eina útil per als usuaris, com ho demostren les xifres de descàrrega: des de 2011 s'han registrat més de 12.000 descàrregues, entre terminals Android i d’Apple. La versió actual de l’aplicació de Reus Transport està disponible per a dispositius Android al Play Store i per a terminals d'Apple a l'App Store (http://www.reustransport.cat/?page_id=250 [1])

Reus Transport va ser pionera en oferir informació interactiva en temps real a través d'una aplicació per a telèfons mòbils o pel servei SMS i, més recentment, amb la incorporació de codis QR. En paraules del regidor Marc Arza, president de l’empresa municipal: «Reus Transport sempre ha destacat per la incorporació de la tecnologia a l'hora de millorar el servei i, sobretot, facilitar l'accés a la informació des de qualsevol lloc, ja sigui a les parades, a través del telèfon mòbil o des de l'ordinador».