Back to top

Popets amb cremós de patata | Cambrils al plat

Els popets són un ingredient molt típic de la cuina mediterrània. Generalment els trobareu en elaboracions amb pocs ingredients, que ajudaran a potenciar el seu sabor.
Popets amb cremós de patata | Cambrils al plat

EL RESTAURANT: LA PALMERA DE LA LLOSA

El George Urquiza és el propietari del restaurant “La Palmera de la Llosa”, un establiment situat en un de les zones de Cambrils amb major creixement en els darrers anys. Per fer el plat d’avui l’acompanyarà el Gerard Cros, professor de cuina de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Junts prepararan uns popets amb cremós de patata, que podreu preparar fàcilment a casa... preneu nota!

LA RECEPTA: Popets amb cremós de patata

INGREDIENTS (per a 2 persones):

  • 8 popets
  • 2 patates g de patata
  • 200 g de nata
  • 100 g de mantega
  • Coriandre
  • Oli d’oliva

ELABORACIÓ

  • Netegeu el cap dels popets. Si són petits, no és necessari.
  • Poseu aigua a escalfar i quan comenci a bullir, afegiu-hi els popets que han de bullir durant 15 minuts. Un cop cuits, deixeu-los refredar en la mateixa aigua.
  • Feu un puré amb les patates, la mantega i la nata fins que quedi ben cremós. Rectifiqueu-ho de sal.
  • Escorreu els popets i salteu-los a la cassola.
  • En un plat, poseu una base amb el puré i els popets a sobre. Decoreu-ho amb el coriandre.

 

concursmiro

Notícies relacionades