Back to top

Tàrtar de dorada i llagostí - Cambrils al Plat

Avui us ensenyem a fer un Tàrtar de dorada i llagostí, i de postres: Menjablanc de Reus amb bescuit.
miramar

EL RESTAURANT: MIRAMAR DE CAMBRILS

L’Àngel Fernàndez i l’Umar Shabir són cuiners del restaurant Miramar. Aquest establiment, situat a la zona del Port de Cambrils és un històric del municipi i hi trobareu plats tradicionals de la cuina marinera i també algunes receptes que, respectant el producte de proximitat, juguen amb presentacions més modernes. 
Com el tàrtar de dorada i llagostí que veurem a continuació... preneu nota! 

LA RECEPTA: TÀRTAR DE DORADA I LLAGOSTÍ

Ingredients per a 4 persones:

  • 1200 g de dorada
  • 300 g de llagostins
  • 1 ou
  • 6 branques de julivert
  • 1 cullerada de pebre verd en gra
  • Oli 
  • Sal
  • Salsa Perrins
  • Germinats de remolatxa
  • Flor de Mimosa

Elaboració:

  1. Talleu a daus la dorada i els llagostins i barregeu-ho bé. 
  2. Feu la salsa amb l’ou, el julivert, el pebre, l’oli, la salsa Perrins i la sal i barregeu-la amb el peix. 
  3. Emplateu posant per sobre els germinats de remolatxa i la flor de mimosa. 

 

LES POSTRES

menjablanc

DAUS DE MENJABLANC DE REUS AMB BESCUIT

Les postres d'aquesta setmana van a càrrec de Menjablanc de Reus. A banda de la seva presentació tradicional en terrina de test, podeu servir el Menjablanc de Reus de moltes altres maneres. Com en la proposta d'aquesta setmana.
 

Necessitareu: 

  • 1 sobre de Menjablanc de Reus
  • 100 grams de sucre 
  • Mig litre de llet 
  • Canyella
  • Melmelada de taronja i 
  • Un tall de bescuit 

Elaboració

  1. Poseu la llet al foc i reserveu-ne una mica en un bol
  2. Afegiu-hi el sucre
  3. Desfeu el sobre de Menjablanc a la llet que heu reservat 
  4. Afegiu aquesta preparació a la cassola quan arrenqui el bull
  5. Un cop fet el Menjablanc poseu-lo en un recipient per anar a la nevera 
  6. Quan es refredi talleu-lo a daus i emplateu
  7. Feu també daus amb el bescuit
  8. I decoreu amb una mica de i canyella

 

CONCURS

concurs

 

Paraules clau:

Notícies relacionades