Back to top

Cartellera de cinema | Reus

Consulta totes les pel·lícules de la cartellera dels cinemes Axion de Reus
cines axion cartellera

Bloodshot

bloodshot

Sinopsis

Ray Garrison (Vin Dièsel), també conegut com Bloodshot, és ressuscitat per la companyia Rising Spirit Technologies a través de l'ús de nanotecnologia. Mentre lluita per recuperar la memòria, Ray tracta de tornar en ser el que era abans de sofrir l'accident que deixaria amnèsic. Pel·lícula basada en el còmic Valiant, creat per Kevin VanHook, Don Perlin i Bob Layton

Horaris i venda d'entrades


Cuestión de Justicia

cuestion justicia

Sinopsis

Història real del jove advocat Bryan Stevenson (Jordan) i de la seva històrica batalla per la justícia. Després de llicenciar-se a Harvard, Bryan rep ofertes de treball molt lucratives. Però ell prefereix posar rumb a Alabama per a defensar a persones que han estat condemnades erròniament o que mancaven de recursos per a tenir una representació legal adequada, i ho fa amb el suport de l'activista local Eva Ansley (Larson).

Un dels seus primers i més turbulents casos és el de Walter McMillian (Foxx), que en 1987 va ser sentenciat a la pena mort per l'assassinat d'una noia de 18 anys, a pesar que les proves demostraven ostensiblement la seva innocència. En els anys posteriors, Bryan es veu embolicat en un laberint de maniobres legals i polítiques i d'un racisme obert i descarat.

Horaris i venda d'entrades


El Hombre invisible 

hombre inv

Sinopsis

Cecilia (Elisabeth Moss) refà la seva vida després de rebre la notícia que el seu ex-xicot, un maltractador empedreït, ha mort. No obstant això, el seu seny comença a trontollar-se quan comença tenir la certesa que en realitat continua viu.

Horaris i venda d'entrades


Hasta que la boda nos separe

boda

Sinopsis

Marina és una noia de 30 anys que es guanya la vida organitzant noces. A diferència dels seus clients, ella gaudeix d'una vida sense lligams ni compromisos, fins que una nit coneix a Carlos, un affaire més per a ella i un moment de feblesa per a ell. Perquè ell té núvia: Alexia, una jove perfecta i amiga d'infància de Marina. Quan Alexia descobreix la targeta de visita de Marina entre les coses de Carlos, ho interpreta com una proposta de matrimoni i diu que sí immediatament.

Horaris venda d'entrades


Especiales

especiales

Sinopsis

La història real de Stephane Benhamou i de Daoud Tatou, dos amics de diferents creences religioses que, 20 anys enrere, van crear una organització sense ànim de lucre per a ajudar a nens i adolescents autistes.

Horaris i venda d'entrades


Sonic, la película

s

Sinopsis

Sonic, el descarat eriçó blau basat en la famosa sèrie de videojocs de Sega, viurà aventures i desventures quan coneix al seu amic humà i policia, Tom Wachowski (James Marsden). Sonic i Tom uniran les seves forces per a tractar de detenir els plans del malvat Dr. Robotnik (Jim Carrey), que intenta atrapar a Sonic amb la finalitat d'emprar els seus immensos poders per a dominar el món.

Horaris i venda d'entrades


La llamada de lo salvaje

llamada

Sinopsis

La història de Buck, un gos la vida del qual canvia de la nit al dia quan el seu amo es muda de Califòrnia als exòtics paratges d'Alaska durant la Febre de l'Or a la fi del s.XIX. Com a novençà d'un grup gossos de trineu (i posteriorment el seu líder), Buck experimenta una aventura que mai oblidarà, trobant el seu lloc en el món i convertint-se així en el seu propi amo.

Horaris i venda d'entrades


Onward

onward

Sinopsis

Ambientat en un món de fantasia suburbana, dos germans elfs adolescents, Ian i Barley Lightfood, s'embarquen en una aventura en la qual es proposen descobrir si existeix encara una mica de màgia en el món que els permeti passar un últim dia amb el seu pare, que va morir quan ells eren encara molt petits com per a poder recordar-ho.

Horaris i venda d'entrades


The Gentlemen: los señores de la mafia

gentlemen

Sinopsis

Un capo de la droga a un marcat estil britànic intenta vendre el seu imperi a una dinastia de multimilionaris procedents d'Oklahoma.

Horaris i venda d'entrades


Las aventuras del Doctor Doolittle 

doolittle

Sinopsis

Després de perdre a la seva dona fa set anys, l'excèntric Dr. John Dolittle , un prestigiós doctor i veterinari, es va tancar en si mateix després dels murs de la seva mansió amb l'única companyia de la seva col·lecció d'animals exòtics. Però quan la jove reina cau greument malalta, Dolittle haurà de deixar, molt a la seva pesar, la seva vida d'ermità per a embarcar-se en una èpica aventura a una mítica illa a la recerca d'una cura, recuperant el seu sentit de l'humor i el seu coratge a mesura que es creua amb vells adversaris i mentre descobreix meravelloses criatures.

Horaris i venda d'entrades


Parásitos

parasitos

Sinopsis

Tant Gi Taek (Song Kang Ho) com la seva família estan sense treball. Quan el seu fill gran, Gi Woo (Choi Woo Shik), comença a fer classes particulars a casa de Park (Lee Sun Gyun), les dues famílies, que tenen molt en comú malgrat pertànyer a dos mons totalment diferents, comencen una interrelació de resultats impresivibles.

Horaris i venda d'entrades


Amb el suport de:

f