Back to top

Cartellera de cinema | Reus

Consulta totes les pel·lícules de la cartellera dels cinemes Axion de Reus

 

The way back 

THE WAY BACK

Sinopsis 

Una antiga estrella del bàsquet caiguda en desgràcia i sumit en el terrible món de les addiccions intenta tornar al camí correcte com entrenador d'un equip d'institut compost per un variat grup d'estudiants.

Horaris i venda d'entrades


Padre no hay más que uno 2: La llegada de la suegra

padre

Sinopsis:

Amb el triomf de l'assistent virtual 'Conchy', Javier (Santiago Segura) s'ha convertit en líder del xat de mares i tot marxa sobre rodes. Sembla tenir-ho tot baix control, però la notícia inesperada de l'arribada d'un nou bebè ho posa tot potes enlaire i per a rematar, arribarà la sogra.

Horaris i venda d'entrades


Origen

origen

Sinopsis: 

Dom Cobb (DiCaprio) és un expert en l'art d'apropiar-se, durant el somni, dels secrets del subconscient aliè. L'estranya habilitat de Cobb l'ha convertit en un home molt cotitzat en el món de l'espionatge, però també l'ha condemnat a ser un fugitiu i, per consegüent, a renunciar a portar una vida normal. La seva única oportunitat per canviar de vida serà fer exactament el contrari del que ha fet sempre: la 'incepció', que consisteix a implantar una idea en el subconscient en lloc de sostreure-la.

No obstant això, el seu pla es complica a causa de la intervenció d'algú que sembla predir cadascun dels seus moviments, algú qui només Cobb podrà descobrir.

Horaris i venda d'entrades


El Jardín Secreto

el jardin secreto

Sinopsis: 

Mary Lennox (Dixie Egerickx) és un nena de 10 anys nascuda a l'Índia de pares britànics. Quan tots dos moren de sobte, Mary és enviada a Anglaterra amb el seu oncle, Archibald Craven (Colin Firth), a un remot paratge de l'erm de Yorkshire. En aquell indret comença a revelar nombrosos secrets familiars, sobretot després de conèixer al seu malaltís cosí (Edan Hayhurst), que durant anys ha estat tancat en una de les ales de la mansió. Junts, aquests dos nens viuen una sèrie d'aventures en un jardí màgic que els ajuda a tancar les ferides que han sofert en la seva curta existència.

Horaris i venda d'entrades


¡Scooby!

scooby

Sinopsis: 

Scooby i la colla enfronten el seu misteri més complicat: un complot per a alliberar al gos fantasma Cèrber contra el món. Mentre corren per detenir l'apocalipsi dels gossos, el grup descobreix que Scooby té un èpic destí que ningú va sospitar mai.

Horari i venda d'entrades


¡Que suene la música!

que suene la musica

Sinopsis:

Quan un grup d'esposes de militars decideixen crear un cor en una base militar, un poderós vincle comença a sorgir entre elles. La música i el riure transformarà en una certa forma les seves vides, ajudant-los a intentar superar la por que experimenten cada vegada que els seus éssers estimats s'aventuren en perilloses missions a l'Afganistan.

Horari i venda d'entrades

Amb el suport de:

f

Paraules clau: