Back to top

Pota de pop amb patata i ou poché

Les receptes de la Gastromòbil: Pota de pop amb patata i ou poché del restaurant Vora

Gerard Bargalló és el cuiner del restaurant Vora. Ens porta una recepta inspirada en un plat típic del municipi però amb un toc personal. La proposta és una pota de pop amb patata i ou poché.

Ingredients:

  • 1 pota de pop bullida
  • 2 o 3 patates
  • 1 ou
  • Allioli
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva extra verge
  • Sal
  • 2 grans d’all
  • 100 g d’ametlles
  • 1 tomàquet
  • 1 nyora
  • 1 llesca de pa fregit

Elaboració:

restaurant vora cambrils gastromobil
  1. Bulliu les patates amb pell durant 20 minuts.
  2. Poseu-les a refredar amb aigua i gel. Un cop fredes, peleu-les i ratlleu-les.
  3. Passeu les patates per la paella amb un raig d’oli i feu-les com si féssiu una truita.
  4. Feu la salsa de romesco triturant els alls, les ametlles, la polpa de la nyora, el tomàquet escalivat, 1 llesca de pa fregit, oli i sal.
  5. Barregeu la salsa de romesco amb un allioli que haureu fet amb la batedora posant un ou, oli d’oliva i 2 grans d’all.
  6. Emplateu posant a la base la patata, a sobre el pop i a dalt de tot l’ou poché. Per acabar, afegiu-hi l’allioli de romesco.

El Restaurant

cuiner restaurant vora cambrils gastromobil
  • Vora Restaurant
  • 977 79 24 72
  • Carrer de Galceran Marquet, 2, 43850 Cambrils, Tarragona

Maridatge

pota de pop restaurant vora cambrils gastromobil

Us recomanem que marideu aquest plat amb un Perlat garnatxa, de Cellers Unió. Un vi de color grana intens, amb una entrada lleugera i un sabor afruitat i agradablement persistent.

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades