Back to top

Amanida tèbia de llamàntol

Les receptes de la Gastromòbil: Restaurant Bresca de Cambrils
llamantol

Aquesta amanida tèbia de llamàntol és un exemple clar del que trobareu al restaurant Bresca, un establiment on el Xavier Ferraté us cuinarà productes de qualitat amb elaboracions que potenciaran tots el sabors. 

Ingredients per 1 ració

  • 1/2 llamàntol de mig quilo bullit i pelat
  • Una branca de romaní fresc
  • 50 g de pastanaga 
  • 50 g de nap 
  • 50 g de ceba 
  • 1 dl oli oliva verge extra DO Siurana
  • 0.5dl de vinagre de Xerès
  • 0,5dl de vermut blanc 
  • 1 cullerada de cafè de pebre vermell de la Vera dolç
  • Llavors de carbassa torrades
  • Una culleradeta de gomassio (sal + sèsam torrat)
  • 2 fulles de roure o enciam

Elaboració 

  1. Sofregiu les verdures tallades a la juliana amb l’oli, el pebre vermell de la Vera dolç,  el vinagre de Xerès i el vermut blanc. Reserveu-les.
  2. Poseu a una cassola amb tapa, el llamàntol i el romaní encès, i poseu-ho a fumar durant 5 minuts.
  3. Emplateu posant les verdures escabetxades a la base i el llamàntol a sobre i acabeu amb posant l’enciam per sobre i amanint-ho bé.

El Restaurant

restaurant bresca

Restaurant Bresca

bresca@brescarestaurant.com                

telf.: +34 977 36 95 12

Dr. Fleming, 4 Cambrils

Maridatge

Nostra Sra. Del Portal Blanc, Celler Piñol. 


Totes les receptes

 

Notícies relacionades