11:49 - 29 abril 2021
Gastromobil
Cuetes de rap al romesco
Les receptes de la Gastromòbil: Cuetes de rap al romesco del restaurant L'Escandall
Cristina Sans és la cuinera del restaurant L'Escandall. El plat que ens porta és un plat tradicional, dels que caracteritzen la cuina cambrilenca. La proposta són cuetes de rap al romesco.
Ingredients:
- 2 cuetes rap
- 2 patates
- 100 g de fesols cuits
- 3 musclos
- Fumet de peix
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva extra verge
- 5 o 6 alls
- 1 nyora
- 5 llesques de pa
- 100 g d’ametlles
Elaboració:
- Fregiu els alls, el pa i la nyora i poseu-ho tot en un got de batedora, juntament amb les ametlles i una mica de fumet. Tritureu-ho.
- Poseu mig litre de fumet de peix en una cassola i afegiu-hi la picada i les patates tallades a daus. Salpebreu-ho i deixeu que es cogui durant uns 10 o 15 minuts, fins que les patates estiguin mig cuites.
- Passat aquest temps, afegiu-hi les cuetes de rap i les deixeu-les coure uns 10 minuts més.
- A continuació, afegiu-hi els fesols i els musclos i deixeu-ho coure 5 minuts més.
El Restaurant
- Restaurant l'Escandall
- 977 79 51 72
- Bloc B Local 1, Carrer Josep Iglesias, 40, 43850 Cambrils, Tarragona
Maridatge
Us recomanem que marideu aquest plat amb un Tendral, de Cellers Unió. De color cirera picota amb un aroma de fruits negres, vainilla i notes torrades. Té un postgust llarg, elegant i ben equilibrat.