10:00 - 20 maig 2021
Gastromobil
Del Caldo de Cambrils
Les receptes de la Gastromòbil: Del Caldo de Cambrils, del restaurant Llop de Mar
Fèlix Vega és el cuiner del restaurant Llop de Mar. El plat que ens porta és típic dels pescadors del municipi. La proposta és "Del Caldo de Cambrils".
Ingredients:
- Alls
- Safrà
- Tomàquet madur
- Escórpora
- Rap
- Peix aranya
- Escamarlà
- Gambes
- Llagostins
- Fideus
- Oli d’Oliva Verge Extra
- Sal
Elaboració:
- Feu una picada amb els alls, el safrà i el tomàquet madur.
- Poseu oli en una cassola i marqueu el marisc. Retireu-lo.
- En la mateixa cassola, poseu 4 patates trencades i afegiu-hi la picada i el fumet. Deixeu que bulli durant 5 minuts.
- Afegiu-hi el peix i dos minuts després, el marisc.
- Serviu primer el peix del fumet.
- Amb el fumet restant feu uns fideus rossos que podeu acompanyar amb una mica d’allioli.
El Restaurant
- Restaurant Llop de Mar
- 977 79 25 67
- Passeig de Miramar, 8, 43850 Cambrils, Tarragona
Maridatge
Us recomanem que marideu aquest plat amb un Perlat negre, de Cellers Unió. De color cirera picota amb aromes de fruites vermelles, fresc i un postgust persistent.