Back to top

Del Caldo de Cambrils

Les receptes de la Gastromòbil: Del Caldo de Cambrils, del restaurant Llop de Mar

Fèlix Vega és el cuiner del restaurant Llop de Mar. El plat que ens porta és típic dels pescadors del municipi. La proposta és "Del Caldo de Cambrils".

Ingredients:

  • Alls
  • Safrà
  • Tomàquet madur
  • Escórpora
  • Rap
  • Peix aranya
  • Escamarlà
  • Gambes
  • Llagostins
  • Fideus
  • Oli d’Oliva Verge Extra
  • Sal

Elaboració:

del caldo de cambrils gastromòbil
  1. Feu una picada amb els alls, el safrà i el tomàquet madur.
  2. Poseu oli en una cassola i marqueu el marisc. Retireu-lo.
  3. En la mateixa cassola, poseu 4 patates trencades i afegiu-hi la picada i el fumet. Deixeu que bulli durant 5 minuts.
  4. Afegiu-hi el peix i dos minuts després, el marisc.
  5. Serviu primer el peix del fumet.
  6. Amb el fumet restant feu uns fideus rossos que podeu acompanyar amb una mica d’allioli.

El Restaurant

del caldo de cambrils gastromòbil

Maridatge

del caldo de cambrils gastromòbil

Us recomanem que marideu aquest plat amb un Perlat negre, de Cellers Unió. De color cirera picota amb aromes de fruites vermelles, fresc i un postgust persistent.

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades