Back to top

Dumplings de gamba vermella

Les receptes de la Gastromòbil: Restaurant Cambium de Cambrils
dumplings

El Jordi Castells, és el xef del restaurant Cambium un restaurant on us serviran productes de qualitat i plats de fusió com aquests dumplings de gamba vermella. 

Ingredients

  • 10 gambes vermelles fresques 
  • Pasta fresca per a fer raviolis o massa wonton 
  • 1 ceba gran 
  • 1 tros de gingebre
  • 2 grans d’alls 
  • 1/2 litre llet de coco 
  • 1 litre d’aigua
  • Pasta de curri groc 
  • 1 cullerada de cafè de shichimi togarashi 
  • 1 cullerada de cafè de sal negre escames.

Elaboració 

  1. Sofregiu l’all picat i el gingebre (sense pelar). Afegiu-hi la pasta de curri, sofregiu-ho i afegiu-hi la llet de coco. 
  2. Peleu les gambes i reserveu-ne el cos. Poseu oli a una olla i afegiu-hi els caps i les pells de les gambes, amb un litre d’aigua. Porteu-ho a ebullició. 
  3. Coleu el brou dels caps i pells de les gambes. Afegiu la meitat d’aquest brou al curri groc i tritureu-ho fins aconseguir una salsa fina. 
  4. Feu els dumplings amb els cossos de les gambes i la massa wonton.
  5. Amb l’altra meitat del brou, bulliu els dumplings durant 2 minuts.  
  6. Emplateu posant els dumplings i la salsa de curri per sobre. Afegiu-hi un polsim de sichimi togarashi i una mica de sal negra.

El Restaurant

restaurant

Cambium Restaurant

Carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 17, 43850 Cambrils, Tarragona

Maridatge

Els Costums blanc, Les Vinyes del Convent. 

Notícies relacionades