11:05 - 17 desembre 2019
Gastromobil
Micuit de foie
Les receptes del Gastromòbil: Restaurant Les Barques de Cambrils
El Xavier Capella, dels restaurant Les Barques de Cambrils ens porta avui una elaboració perquè pugueu fer a casa un producte deliciós: el micuit de foie. Preneu nota que comencem!
Ingredients
- 1 fetge d’ànec
- Pedro Ximenez
- Salsa de fruits vermells
- Pa torrat
- Oli d’oliva extra verge DO Siurana
- Sal
- Pebre
Elaboració
- Esmicoleu el fetge d’ànec i netegeu-lo bé.
- Poseu-lo en una cassola al foc amb sal, pebre i un raig de Pedro Ximénez.
- Deixeu que es desfassi una mica.
- Retireu-lo del foc i poseu –lo en una bossa al buit a la nevera durant unes tres hores.
- Passat aquest temps, treiu-lo de la bossa i feu-ne talls.
- Serviu-ho acompanyat d’una salsa de fruits vermells i amb unes torradetes de pa.
El Restaurant
Les Barques Cambrils
Telf.: 977 366 455
Consolat de Mar, 64
Les Barques Cambrils Port
Telf.: 977 362 792
Passeig Miramar, 33
Les Barques Vilafortuny
Telf.: 977 381 576
C/ Andromeda, 1
Les Barques Salou
Telf.: 977 351 566
C/ Colón, 19
Maridatge
Josefina Piñol (dolç), Celler Piñol