Back to top

Pad Thai

Les receptes del Gastromòbil, Restaurant Prik Thai
Pad Thai

Com aneu de cuina oriental? El pad thai és un clàssic de la cuina tailandesa que avui ens preparan l’Eduard Lafuente i la Nawika RueangBankhon, del Restaurant Prick Thai de Cambrils.

Ingredients

  • Fideus d’arros 3mm
  • Aigua
  • Aigua de peix
  • Llima
  • Salsa d’ostres
  • Extracte de tamarinde
  • Sucre de palma
  • Caienes seques
  • Cacahuets
  • Llagostins
  • Salsa de soja
  • Brots de soja
  • Ou Ceba
  • Tofu

Per fer la salsa Pad Thai

  1. Talleu la ceba a la juliana, piqueu les caienes i talleu el sucre de palma en trossos petits.
  2. Poseu oli d’oliva en una paella i sofregiu-hi la ceba i la caienes i després afegiu el sucre de palma, el concentrat de tamarinde, la salsa de peix i l’aigua.
  3. Quan estigui tot desfet, reserveu.

Elaboració

  1. Sofregiu l’all i afegiu els llagostins pelats i els fideus. Poseu aigua i deixeu que els fideus s’estovin.
  2. Quan estiguin tous, afegiu-hi la salsa de soja i la salsa d’ostres.
  3. Per acabar, afegiu-hi la salsa Pad Thai que havíeu reservat i satejeu-ho amb el foc fort.
  4. Afegiu un ou a la paella i barregeu-ho amb els fideus.
  5. Piqueu els cacauets i afegiu-los a la cassola amb una cullerada de sucre i el suc de mitja llimona i brots de soja.

El Restaurant

restaurant

Prik Thai

Carrer Andalucía, 14, 43850 Cambrils,

877 06 79 57

Maridatge

El maridatge d’avui el fem amb un vi de la Terra Alta: Lola Bel, de les VInyes del Convent. Aquesta Denominació d’Origen acull uns 1.250 viticultors i 61 cellers que fan uns vins de gran qualitat.

Notícies relacionades