Back to top

Pèsols amb espardenyes

Les receptes de la Gastromòbil: Pèsols amb espardenyes, del restaurant Sanromà

Gerard Chernichero és el cuiner del restaurant Sanromà. La proposta són pèsols amb espardenyes.

Ingredients:

Per a 4 persones: 

  • ½ kg de pèsols desgranats
  • 300 g d’espardenyes
  • 1 ceba tendra
  • 1 all tendre
  • Cansalada Ibèrica
  • Oli d’oliva extra verge
  • Sal

Elaboració:

castellvell gastromòbil
  1. Talleu la ceba a la juliana, ben fina, i poseu-la en una paella al foc amb un raig d’oli.
  2. Quan comenci a agafar color, afegiu-hi un all tendre tallat petit i a continuació afegiu-hi els pèsols. Saleu-los i deixeu-los coure durant 3 minuts.
  3. Passat aquest temps, afegiu-hi la cansalada ibèrica tallada ben fina, tapeu la cassola i retireu-la del foc.
  4. Saltegeu lleugerament les espardenyes en una paella petita amb un raig d’oli.
  5. Emplateu posant els pèsols i a sobre les espardenyes.

El Restaurant

castellvell gastromòbil

Maridatge

castellvell gastromòbil

Us recomanem que marideu aquest plat amb un Roureda reserva. Un vi negre de color vermell rubí amb aroma de fruites madures i un pas en boca suau, equilibrat i potent.

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades