Back to top

Peus de porc

Les receptes de la Gastromòbil: Peus de porc del restaurant L'Estel

Sílvia Cabrera és la cuinera del restaurant L'Estel. El plat que ens porta xxxxx. La proposta són uns peus de porc.

Ingredients:

  • 3 cebes
  • 100 g d’ametlles pelades torrades
  • 2 llesques de pa fregit
  • 1 tomàquet
  • 1 cabeça d’alls
  • Julivert
  • 1 got de vi blanc
  • 2 bitxos
  • 1 pastanaga
  • 2 fulles de llorer
  • Sal
  • 1 kg peus de porc tallats a ¼
  • Oli d’oliva Extra Verge

Elaboració:

GASTROMOBIL reus
  • Poseu a bullir els peus prèviament nets amb mitja cabeça d’alls, 1 pastanaga, 1 ceba, 2 fulles de llorer i un grapat de sal. Penseu que si ho feu amb l’olla exprés tardarà uns 45 minuts i si les bulliu amb una cassola normal trigarà unes 2 hores i mitja.
  • Mentre van bullint els peus, poseu dues cebes picades a una cassola i coeu-les amb un bon raig d’oli d’oliva.
  • Per fer la picada, poseu les ametlles, les dues llesques de pa fregit, el tomàquet pelat, 2 grans d’all, unes branques de julivert i el got de vi blanc al got de la batedora i tritureu bé. Un cop triturat, afegiu-ho la cassola amb les cebes.
  • Un cop els peus estiguin cuits, retireu-los de l’olla i reserveu l’aigua d’haver-los bullit.
  • Afegiu aquesta aigua a la cassola de la picada, remeneu-ho bé i afegiu-hi els peus de porc que deixareu bullir durant uns 15 minuts més.

El Restaurant

GASTROMOBIL reus

Postre

GASTROMOBIL reus virginias torrons

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb el Torró de pastís de formatge amb gerds, de Virginias. Amb una textura cremosa i una gelatina de fruites confitades amb cobertura de xocolata blanca. 

Fem un vermut amb...

GASTROMOBIL reus vermuth olive

Abans de començar, us recomanem que feu un vermut amb Vermuth Olave. Perquè un bon àpat comença amb un bon vermut.

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades