Back to top

Salmó amb ajoblanco de coco

Les receptes del Gastromòbil, el programa de cuina de Canal Reus
ajoblanco

Avui el Xavier Martí del Restaurant Macarrilla de Cambrils, ens prepara un salmó amb ajoblanco de coco. Cuina de fusió amb productes que cada cop estan més presents a la nostra dieta.

Ingredients

  • 200 g salmó salvatge 
  • Salsa de soja 
  • 1 l de llet de coco
  • 100 g d’ametlla torrada
  • 2 dents d’all  
  • Pebre de fruits vermells 
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal 

* Per al guacamole

  • 100 g de crema de formatge 
  • 4 alvocats 
  • Suc de dues llimes
  • Sal

Elaboració 

  1. Marineu el salmó amb la soja, l’oli i la sal i el pebre de fruits vermells durant 10 minuts. 
  2. Per fer l’ajoblanco, tritureu la llet de coco amb les ametlles torrades i els alls i afegiu-hi oli d’oliva i un punt de sal. 
  3. Feu el guacamole triturant tots els ingredients. 
  4. Munteu el plat.

El Restaurant

Casa Macarrilla

CASA MACARRILLA 1966
Carrer de les Barques, 14
977 36 08 14
www.casamacarrilla1966.com

Paraules clau: