Back to top

Seitons amb llima i mango

Les receptes del Gastromòbil, el programa de cuina de Canal Reus
seitons

Aquests seitons amb llima i mango són un clàssic reiventat que ens arriba de la cuina del llorenç Blasco, del Restaurant i el xiringuito Denver de Cambrils

Ingredients

  • ½ quilo de seitons 
  • 1 Mango
  • 1 Llima 
  • 1 Llimona
  • Gingebre
  • Xili
  • Vinagre
  • Oli d’oliva DOP Siurana
  • Sal

Elaboració

  • Netegeu els seitons amb aigua i gel
  • Cobriu-los de sal i deixeu-los reposar durant 1 hora 
  • Passat aquest temps, traieu-los les espines i torneu-los a netejar
  • Cobriu-los amb el suc de la llima, la llimona i un raig de vinagre i deixeu-los reposar durant una hora més.  
  • Tritureu el mango amb una mica de gingebre i una mica de xili. Afegiu-hi suc un raig de llima i de llimona. 
  • Traieu els seitons del suc de llima i llimona i cobriu-los amb el mango triturat. 

Maridatge

Nostra Senyora del Portal blanc, del Celler Piñol

El restaurant

denver

RESTAURANT DENVER

Carrer Mont-roig, 9

977 36 00 23

https://restaurantdenvercambrils.com/

Notícies relacionades