Back to top

Sípia amb carbassa i albergínia blanca

Les receptes de la Gastromòbil: Sípia amb carbassa i albergínia blanca del Restaurant Bresca

En Xavier Ferraté és el chef del Restaurant Bresca, un establiment basat en productes de proximitat. La proposta que ens porta és una Sípia amb carbassa i albergínia blanca.

Ingredients:

  • 2 sípies mitjanes netes
  • 100 g d'albergínia blanca
  • 80 g de carbassa tallada a daus
  • Mitja taronja 
  • 3 grans d’all
  • Pebre negre
  • Una branca de romaní fresc
  • Una branca de farigola fresca
  • Dos dl d’oli d'oliva extra verge DOP Siurana
  • Un tomàquet pera sense pell ni llavors
  • Una cullerada de farina
  • Cibulet picat

Elaboració

GASTROMOBIL
  1. Poseu en una cassola l'oli, els alls, la taronja, el pebre, la farigola i el romaní.
  2. Afegiu-hi la sípia i deixeu-la a dins. Reserveu
  3. Saltegeu la carbassa amb sal, afegiu-hi aigua, el tomàquet pera i reserveu-ho. 
  4. Enfarineu i fregiu l’albergínia blanca. 
  5. Munteu el plat.

El Restaurant

GASTROMOBIL
  • Bresca
  • 977 36 95 12
  • Carrer del Doctor Alexander Fleming, 4, 43850 Cambrils

Maridatge

GASTROMOBIL

Us recomanem que marideu aquest plat amb Joveres de Margalef Negre, de Cellers Ronadelles. Un vi de color cirera amb reflexos de color rubí intens. 

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades