Back to top

Steak Tartar

Les receptes de la Gastromòbil: Restaurant Stiva de Cambrils
tartar

El Jordi Tranquillo és el xef de La Stiva, un restaurant de cuina ital·liana on també trobareu plats com aquest steak tartar. Preneu nota que comencem!

Ingredients

  • 180g de filet de vedella
  • 10 tàperes
  • 15g de ceba (aproximadament)
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge DO Siurana
  • Unes gotes de tabasc
  • 1 cullerada de mostassa
  • 1 rovell d'ou
  • Salsa Perrins

Elaboració

  1. Piqueu el filet ben petit i poseu-ho en un bol.
  2. Salpebreu-ho al gust i afegiu-hi un raig d'oli.
  3. Piqueu la ceba i les tàperes i afegiu-les al bol.
  4. Condimenteu amb el tabasc, la mostassa i la salsa Perrins i barregeu-ho bé.
  5. Per acabar afegiu el rovell d'un ou, i torneu a barrejar-ho tot bé.
  6. Emplateu.

El Restaurant 

cuiner stiva

Restaurant La Stiva

Telf.: +34 977 79 23 34

Carrer Sant Pere, 7 Cambrils

Maridatge

Nostra Sra. Del Portal rosat, Celler Piñol

Totes les receptes

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades