Back to top

Tataki de tonyina amb wok de verdures

Les receptes del Gastromòbil: Restaurant Cal Tendre
tataki

Al Damià Capafonts de Cal Tendre li agrada la cuina tradicional, però també la fusió de productes d’aquí amb elaboracions més exòtiques. I això és el que proposa avui: un Tataki de tonyina per llepar-se els dits. Comencem! 

Ingredients:

  • 150 g de tonyina vermella
  • 5 cl salsa soja soja
  • 50 g de gingebre
  • 1 Pebrot verd lamuyo
  • 1 Pebrot vermell
  • 1 carbassó
  • Brots de soja
  • 1 pastanaga
  • Oli de sèsam
  • Sèsam
  • Wasabi
  • Ou
  • Oli d’oliva extra verge 
  • Sal

Elaboració

  1. Marineu la tonyina amb una part de soja i el gingebre i reserveu-ho. 
  2. Talleu les verdures a la juliana i escaldeu-les. Deixeu que es refredin. Reserveu-ho.
  3. Munteu la maionesa de wasabi i reserveu.
  4. Passeu la tonyina marinada per el sèsam i marqueu-ho a la paella, saltegem les verdures amb oli de sèsam 
  5. Emplateu tallant la tonyina a filets fins. Poseu les verdures d’acompanyament i decoreu-ho  amb la maionesa de wasabi. 
  6. Serviu-ho amb un bol amb salsa soja.

Restaurant

cal tendre

Cal Tendre

Carrer de Ramon Llull, 10, 43850 Cambrils,

877 01 63 27

Maridatge

Ceps de la Via Verda blanc, Les Vinyes del Convent 


CONSULTA TOTES LES RECEPTES 

Notícies relacionades