Back to top

Tripes de porc amb picada d’avellanes

Les Receptes de la Gastromòbil: Tripes de porc amb picada d'avellanes del restaurant Ca La Peirona

Mercè Serres és el cuinera del restaurant Ca La Peirona. La proposta és unes tripes de porc amb picada d'avellanes.

Ingredients:

Elaboració:

ca la peirona gastromòbil tripes de porc

1. Bulliu les tripes i reserveu-les.
2. Feu una picada amb l’all, les avellanes, oli i sal. 
3. Poseu un raig d’oli a la cassola, el bitxo i la picada. 
4. Afegiu-hi dues cullerades de farina i deixeu que es torrin. 
5. A continuació afegiu-hi aigua, sal i les tripes i, per últim els fesols. 

El Restaurant

ca la peirona mercè serres gastromòbil tripes de porc
  • Restaurant Ca La Peirona
  • 977815171
  • Carrer Àngel Guimerà, 1, 43380 Vilaplana, Tarragona

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades