Back to top

10 guanyadors del Monterols al "Trofeu La Creu Blanca"

El Club Tennis Reus Monterols ha acollit les finals d'un dels seus tornejos més emblemàtics, el "Trofeu La Creu Blanca", que enguany arriba a la seva 31a edició. Del l'entitat han passat a la final 17 nens i nenes dels quals 10 han estat campions.
Una participant del "Trofeu La Creu Blanca"

El Club Tennis Reus Monterols té el futur assegurat. 10 esportistes de l'entitat s'han proclamat vencedors del "Trofeu la Creu Blanca", una de les competicions més consolidades que organitza el club reusenc. El torneig forma part d'una de les proves del Circuit Juvenil d’Estiu que organitza la Federació Catalana de Tennis i acull a l'entitat més de 100 nens d'entre 10 i 16 anys. Comptant les diferents categories, 17 tenistes del club han arribat a la fase final.

El seu president, Jordi Compte, s'ha mostrat molt satisfet de l'elevada participació per part dels nens del club: "Tenim participants de totes les categories, tant masculins com femenins. Això fa que cada any ens emportéssim algun campionat".

Amb la fi d'aquest trofeu, el Monterols tanca la temporada d'estiu i comença a encarar l'any esportiu. Un repte que es repeteix cada setembre, però que pel seu president no serà igual aquest 2018. Jordi Compte comença aquest mes la que serà la seva última legislatura. Toca, en els propers quatre anys, complir objectius que s'han de posar en marxa avui mateix.

"En un club com el nostre sempre hi ha projectes", afirma Compte, "Evidentment la piscina coberta és un d'ells, algun dia espero poder-la dur a terme".

Amb la tornada a la rutina, les competicions ja no s'aturen al Monterols ni un cap de setmana, fins a l'estiu que ve.