Back to top

11 artistes cooperen per les malalties mentals

El centre Cal Barantxó de Castellvell del Camp va acollir, al mes de juliol, l'exposició "Parelles artístiques". El projecte consisteix en contactar amb artistes professionals de la zona que vulguin ajuntar-se amb artistes amateurs del Servei de Rehabilitació Comunitària.
11 artistes professionals i amateurs cooperen per les malalties mentals

El centre Cal Barantxó va acollir l'exposició "Parelles artístiques" al passat mes de juliol. Un total d'onze parelles, formades per un artista professional i per un artista amateur del Servei de rehabilitació Comunitària, hi exposen les seves obres.

El projecte consisteix en contactar amb artistes professionals de la zona que vulguin ajuntar-se amb artistes amateurs. D'aquesta manera tots dos s'ajunten, decideixen què fer i estableixen una relació entre els dos per aprendre l'un de l'altre.

La iniciativa va néixer l'any 2006 al centre mèdic psicopedagògic d'Osona i ja va per la sisena edició. L'objectiu principal és que les persones puguin gaudir de l'art per expressar-se i gaudir, ja que és una forma de creixement que afavoreix positivament el benestar.

A més, lluita contra l'estigma de posar etiquetes a qui pateix una malaltia. Els artistes van començar a treballar amb les obres a l'octubre i els hi ha permès descobrir altres realitats.

Es podrà veure en altres pobles del Camp de Tarragona com Almoster, Reus, Tarragona o Valls.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades