Back to top

12 noves víctimes mortals per COVID-19 a la demarcació

En total s'han registrat 52 nous casos entre el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, unes xifres que elevarien a 740 en nombre total d'afectats.
12 noves víctimes mortals per COVID-19 a la demarcació

El Camp de Tarragona ha sumat 46 nous casos de coronavirus i les Terres de l'Ebre 6 més. Unes xifres que situen en 740 el nombre de persones infectades per la COVID-19 a la demarcació de Tarragona.

A través de les dades facilitades pel departament de Salut també coneixem que avui s'han registrat 12 noves víctimes mortals al camp de Tarragona. Un fet que ascendeix la xifra de víctimes mortals per coronavirus a tota la demarcació a 53 casos.

D'altra banda, del total d'afectats, hi hauria 307 persones hospitalitzades i 70 es trobarien a lUCI. Tot i això, el departament de Salut explica que a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta hi ha hagut 1 alta hospitalària.

El brot a Catalunya

El Departament de Salut informa que aquest dimecres s’han confirmat 1.813 positius nous de coronavirus SARS-Cov-2 a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 21.804. Del total de casos acumulats, fins ara han mort un total de 2.093 persones. Pel que fa al nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, 1.855 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 3.468 són professionals sanitaris.

canalreus a telegram

Notícies relacionades