Back to top

1.300 persones i 16 colles al Carnaval cambrilenc

LAURA ROIG

Cambrils es va sumar ahir a les celebracions carnavalesques amb la rua, que va omplir els carrers de la població de llum, colors i confeti. Un cop finalitzat el recorregut, i com a novetat, es va celebrar un sopar i un ball al palau d’esports. Durant la festa es van veure disfresses de tot tipus. 

 

Elements del bosc, cartes, majorets, o fins i tot cors i cupidos, ja que enguany la rua ha coincidit amb Sant Valentí. Aquestes han estat algunes de les disfresses que s’han pogut veure a la rua del carnaval de Cambrils. En aquesta setena edició hi han participat 16 comparses, unes mil tres-centes persones. 

Una de les colles que per primera vegada ha participat al carnaval ha estat la dels Xiquets de Cambrils, que per un dia ha canviat les camises castelleres per les de llenyataire. Entre els seus components, algun vestit amb més glamour que altres.

La rua ha sortit del passeig Albert i ha recorregut un tram de la riera fins arribar a l’ajuntament. Durant la passejada festiva s’han llençat 1.500 quilos de confeti.