Back to top

14 bloggers de l'estat descobrixen la fira Muntànyum

MARIA LUCEA

El turisme rural i l’esport de muntanya torna aquest cap de setmana a Duesaigües. Durant dos dies se celebrarà la Fira Muntànyum, una diada que pretén promocionar la baronia d’Escornalbou. Aquest any la fira compta amb la presència de 15 bloggers espanyols per difondre les activitats que ofereix la fira.

L’edició d’enguany de Muntànyum comptarà amb la presència de convidats tan especials com Sebastià Álvaro, director del programa “Al filo de lo imposible”.

La baronia d’Escornalbou engloba diversos pobles amb un atractiu turístic poc conegut. Per aquest motiu el poble de Duesaigües porta tres anys organitzantla FiraMuntànyum, un espai de trobada amb la natura i el món rural.

Per tal de promocionar encara més aquests dos dies de jornada enguany han decidit innovar. Han convidat a 14 bloggers de tot l’estat espanyol i els han mostrat tots els atractius turístics de la zona, així com també han pogut realitzar un tast d’olis. Una forma de promoció que dóna a conèixer el territori d’una manera diferent.

La baronia d’Escornalbou ofereix una oferta turística completa, amb muntanya i platja i la fira és el lloc adient per donar-ho a conèixer.

Els visitants que duran aquest dissabte i diumenge passin per Dueasigües podran trobar un poble bolcat ambla Fira.L’atractiu d’aquesta tercera edició és “La nit de l’escalada”, que comptarà amb la presència de Sebastià Álvaro, director del programa “Al filo de lo imposible”.