Back to top

1.400 escolars posen música al Nadal amb La Gran Nadala

La Gran Nadala de Canal Reus TV s’ha tornat a superar. Per sisè any consecutiu, pràcticament totes les escoles han participat en aquest gran esdeveniment nadalenc que dona la benvinguda al Nadal a la ciutat. El vídeo oficial s'estrenarà l'11 de desembre.
Nadala

A les deu del matí ja començaven a arribar els prop de 1.400 infants i joves que estaven convocats per fer sonar la seva veu. Per sisè any consecutiu, Canal Reus Televisió ha organitzat la Gran Nadala, aquesta vegada des de la plaça del Mercadal. Per a alguns els nervis estaven a flor de pell, però per a la majoria cantar nadales és més que un 'hobbie'. Des del Col·legi Sant Bernat Calbó, l'Edurne Navarro ha assegurat que 'hem vingut a cantar tots junts, perquè ens agrada molt i perquè sortirem a la televisió'. Així mateix, Des del Col·legi Pare Manyanet, Mireia Solana ha explicat que 'm'agrada cantar perquè faig música a l'escola i m'han ensenyat un munt de coses'.

Després d'alguns assajos i d'escalfar bé la veu, ha arribat el moment esperat. A més, alguns no han tingut cap por de demostrar que ho portaven ben preparat. Sota un sol que no semblava de tardor, petits i grans han lluït gorros i bufandes per tornat a demostrar que la cultura es fa entre tots i que amb una mica d'esforç i perseverança tothom pot afinar.

 

Com cada any, el músic i mestre de música Jordi Salvadó s’ha encarregat de la direcció musical. La GRAN NADALA de Canal Reus TV s'estrenarà el dia 11 de desembre i es podrà veure durant tot el Nadal a Canal Reus TV i al web www.canalreustv.catAquest és el sisè any que Canal Reus TV, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament, organitza aquesta cantada conjunta en què els escolars la ciutat donen la benvinguda al Nadal. L’acte també compta amb el patrocini de l'empresa reusenca Borges.


TIME LAPSE DE LA GRAN NADALA 


LA GRAN NADALA COMPLETA

Notícies relacionades