Back to top

'1440 frames', un projecte audiovisual per descobrir el talent del jovent reusenc

Qui són i què fan els joves de Reus? Aquest és el punt de partida del projecte audiovisual '1440 frames' del Casal de Joves de la capital del Baix Camp. Es tracta d'una sèrie d'entrevistes a joves per a joves i feta per joves, d'un minut de durada i que es pengen a les xarxes socials.
1440 frames

1440 frames. Ni un més ni un menys. És la mesura que s'utilitza en les obres dels alumnes de la Casa d'Oficis de Mas Carandell en les quals es dóna veu al jovent de la ciutat, que expliquen davant la càmera els seus projectes laborals i vitals.

En total, són vuit les històries que cada setmana es poden veure a través de les xarxes socials del Casal de Joves. Els perfils dels protagonistes d'aquestes píndoles audiovisuals és molt variat.

Aquest és un dels projectes audiovisuals que ha estat liderat per part de la Casa d'Oficis de Mas Carandell, però no l'únic. De fet, els alumnes ja tenen en marxa una altra iniciativa, aquest cop, centrat en la història que s'amaga rere el barri Immaculada de Reus. Es tracta d'una proposta que encara no s'ha acabat i per tant, caldrà esperar per veure el resultat final d'aquesta nova proposta.