Back to top

15 dies sense COVID a l'UCI de l'Hospital Sant Joan de Reus

Segons Òscar Subirats, regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus, hi ha gent que continua en convalescència després d'haver passat desenes de dies a la unitat de cures intensives. Però fa 15 dies que no hi ha ningú ingressat a l'UCI.
Òscar Subirats

Reus continua amb una afectació baixa del coronavirus però això no vol dir que s'hagi d'abaixar la guàrdia. Després d'haver tingut pics d'activitat a l'UCI de fins a una trentena de pacients amb coronavirus, actualment fa 15 dies que no hi ingressa ningú.

Això és el que ha dit Òscar Subirats, regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus, en una entrevista aquest dijous a Canal Reus. 

Subirats assegura que l'Hospital Sant Joan està en estat d'alerta per si es genera un brot o un escenari de complicació, però que la situació s'ha tranquil·litzat en les darreres setmanes. 

També insisteix que s'ha de ser prudent a l'hora de desescalar els espais municipals i que s'ha prioritzat obrir espais a l'aire lliure abans que indrets tancats. Amb tot, i sempre en consonància amb els tècnics, s'analitza cada un dels equipaments de forma individualitzada a la mesa d'emergències. 

Protocol davant un possible brot

Òscar Subirats és el regidor encarregat de dirigir la redacció del pla de prevenció davant un possible rebrot a la tardor. L'alcalde va assegurar al Qüestió de Fons de Canal Reus que es vol controlar la situació sanitàriament i social en cas que el virus torni a escampar-se alarmantment. 

Entrevista completa

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades