Back to top

Un 15% més d'alumnes rebran les beques menjador

Més de 2.500 alumnes es beneficiaran aquest curs de les beques menjador. Una xifra que creix per segon any consecutiu i que afavoreix a 350 alumnes més respecte a l'any passat. Com a novetat, els centres d'educació especials de la ciutat també es beneficiaran de les beques menjador després que l'Ajuntament complementés la subvenció que concedeix la Generalitat a aquests centres.
Beques menjador

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus ha aprovat per al curs 2019-2020 quasi 2.700 sol·licituds per a les beques menjador, 350 més que l'anterior. Amb el 91% de les sol·licituds valorades, el consistori ha observat un augment per part d'aquestes i exposa que el nombre de beques atorgades augmenta per segon any consecutiu amb un 15%.

A Reus l'ajut màxim que es pot rebre amb el complement de l'Ajuntament és de 6,10 euros de tal manera que la família tan sols ha de pagar 10 cèntims per fer constància del cost del servei. Els tipus d'ajudes de les beques menjadors es mantenen respecte a l'any anterior tot i que aquest curs és el primer que el consistori complementarà la subvenció que concedeix la Generalitat als alumnes de centres d'educació especials de la ciutat.

El consistori ha rebut aproximadament unes 3.500 sol·licituds de les quals fins al moment, 2.650 han estat acceptades i 600 han estat denegades.