Back to top

1.500 persones fan ús de les comissaries externes de proximitat

MARIA VALLVÉ

Les Comissaries Externes de Proximitat de la Guàrdia Urbana de Reus estan a ple rendiment. Des que es van posar en funcionament, ara fa set mesos, han atès prop de 1.500 persones. La demanda ciutadana d’aquest servei ha augmentat, principalment, a les oficines ubicades  a l’antic Hospital i a l’Estació d’Autobusos.

Des que es van posar en marxa les Comissaries Externes de Proximitat de la Guàrdia Urbana de Reus, ara fa set mesos, prop de 1.500 persones han fet ús d’aquest servei. Les comissaries de proximitat que més ciutadans han atès són les que trobem a l’estació d’autobusos i a l’antic Hospital.

Concretament, la comissaria de l’estació d’autobusos ha atès a 851 persones entre els mesos de gener i juliol d’enguany, de les quals 114 van sol·licitar un servei de policia, i a la comissaria de l’antic Hospital s’hi han adreçat fins a 614 persones.

La valoració que en fan els ciutadans és positiva.

Les Comissaries Externes de Proximitat obren sis dies a la setmana, de dilluns a dissabte, des de les vuit del matí fins les nou i mitja del vespre, i permeten que la ciutadania pugui recórrer a un professional de la policia més ràpidament.