Back to top

17.000 persones ompliran els hotels de la Costa Daurada aquesta Setmana Santa

Aquesta és la previsió que fa l'empresariat hoteler, tenint en compte els diferents esdeveniments esportius que s'hi celebren conjuntament amb la presència de l'Imserso
La piscina d'un hotel a Salou

El sector hoteler de la Costa Daurada rep amb els braços oberts una Setmana Santa que arriba ben carregada d'activitat al territori. Concretament esperen que esdeveniments esportius com ara el Mundialet de futbol infantil de Cambrils o el torneig poliesportiu Mare Nostrum portin prop de 17.000 joves esportistes a 65 hotels de Cambrils, Salou i Vila-seca-La Pineda. Una xifra que representa quinze establiments més que al 2016 i que suposa més de 36.500 places ofertades.

Des del sector defensen la fusió entre turisme esportiu juvenil i Imserso com a fórmula que els ha de permetre anticipar l'inici de la temporada. "Fent un mix entre tercera edat i turisme juvenil, que ve a gaudir tant d'aspectes culturals com de l'oci, això fa que el nostre negoci estigui cobert i millor que altres anys", assenyala el president de l'Associació hotelera de Cambrils, Salou i Vila-seca-La Pineda, Xavier Roig.

 

Pujada de preu de l'Imserso

Tot i això, respecte els paquets de vacances de la tercera edat, els hotelers insisteixen en reclamar un increment d'entre dos i tres euros del preu, que ara mateix és de 18 euros per persona i pernoctació amb un règim de pensió completa. "Estem en el nostre dret de demanar no perdre diners per persones que dormen, mengen i tenen activitats d'entreteniment", matisa Roig.

La recent obertura de Ferrariland, la climatologia i la situació geopolítica en altres zones del Mediterrani són altres dels factors que el sector hoteler valora com a favorables de cara a la present temporada.

Paraules clau:

Notícies relacionades