Back to top

2 anys dels Avis i Àvies per la Llibertat de Reus

Els Avis i Àvies per la Llibertat de Reus han celebrat avui els 2 anys des de que van impulsar la seva iniciativa. El col·lectiu ha commemorat aquesta efemèride amb els tradicionals 3 tombs a la plaça Mercadal, música i parlaments.
2 anys dels Avis i àvies per la Llibertat de Reus

Els Avis i Àvies per la Llibertat donant 3 voltes a la plaça Mercadal de Reus, una estampa que es repeteix dia rere des de fa 2 anys, i és que aquest dijous el col·lectiu ha celebrat el seu aniversari.

Després dels tombs a la plaça, els prop de 300 assistents han guardat un minut de silenci pel pare de Carles Puigdemont, de qui se'n va anunciar la mort aquest dimecres i també han commemorat el traspàs d'Àngels Oller, companya del col·lectiu Els Avis i Avies han llegit també un manifest de balanç d'aquests dos anys i han cantat cançons per tal de dur a terme una jornada festiva i combativa.

La Taca d'Oli s'ha estès per tot Catalunya

Els Avis i Àvies per la Llibertat de Reus no han commemorat el seu aniversari sols. Han estat acompanyats pels diversos col·lectius de Cambrils, Mont-roig i Tarragonès Interior així com la 3a Joventut per la República de Tarragona. Una mostra de que la iniciativa s'ha estès arreu de Catalunya en aquests 2 anys, de fet, ja són 29 els municipis catalans que s'han sumat a la Taca d'Oli  

I és que en aquests 2 anys, els Avis i Àvies han recorregut més de 42.000 quilòmetres tombant a la plaça per tal de demanar la llibertat dels presos polítics. 

Paraules clau:

Notícies relacionades