Back to top

20 anys d'hoquei base internacional al Reus Deportiu

El Torneig Internacional d'Hoquei Base que organitza el club roig-i-negre ha reunit a més de 500 esportistes.
Imatge del XX Torneig Internacional d'Hoquei Base del Reus Deportiu

Barça, CP Vilanova o GEIEG, entre d'altres. Les escoles dels clubs d'hoquei més importants de Catalunya s'han citat aquest cap de setmana al Reus Deportiu.

La primera setmana de setembre ja s'ha convertit en costum visitar la capital del Baix Camp per participar en el Torneig Internacional d'Hoquei Base roig-i-negre. Una competició que enguany compleix 20 edicions i que, com el seu nom indica, compta amb la participació d'un conjunt internacional. Aquest 2019 ha estat el Follonica italià l'equip convidat.

En total han passat per les instal·lacions del Carrer Gaudí més de 40 equips, el que suposa que l'organització ha de fer una gran tasca durant els tres dies que dura la competició. Els responsables de què tot surti segons el previst són els pares. Es reuneixen fins sis mesos abans per tenir-ho tot preparat.

Aquest 2019 els equips de la base pateixen modificacions a l'entitat roig-i-negra. Desapareix la categoria d'iniciació i els més petits seran els conjunts prebenjamins, n'hi haurà un total de 4. A més a més es crearà una nova categoria, l'aleví FEM 13, que s'uneix a les categories FEM 15, FEM 17 i a la Nacional Catalana si parlem d'hoquei femení.