Back to top

2.100 places setmanals per les activitats d'estiu per infants i joves a Reus

L’Ajuntament de Reus ofereix 2.100 places setmanals d’activitats d’estiu organitzades des de les regidories d’Ensenyament, Esports i Joventut. Una de les principals novetats d’aquest 2013 és que l’oferta es pot consultar a través d’un cercador a la web municipal, i que les entitats poden incorporar-hi, progressivament, noves activitats.

 

Casals d’estiu, colònies i campaments, campus, activitats esportives, tallers i cursos, i oci i cultura. Aquest és el gran ventall d’activitats per nens i joves que han preparat les regidories d’Ensenyament, Esports i Joventut per aquest estiu. Una oferta que, per primera vegada, es podrà consultar a través d’un aplicatiu al web municipal.

 

Pel que fa als casals d’estiu, enguany se’n faran 7, 4 organitzats per entitats de lleure i 3 per AMPES. La novetat és el Casal de l’Agrupació escolta La Mulassa. L’ajuntament, igual que l’any passat, donarà una subvenció de 42 euros per setmana i nen per cobrir les activitats que es facin de 9 a 1, i bonificarà les famílies que hi apuntin més d’un fill.

 

Pel que fa a activitats esportives, se n’han organitzat una trentena, entre les quals destaca l’equitació en diferents nivells: lleure, iniciació i perfeccionament.

 

En joventut, l’oferta de tallers i cursos comprèn, fins ara, unes 300 places en activitats com un curs de monitors de lleure, un taller de circ i teatre, un taller d’informàtica o diferents propostes nocturnes.

 

L’oferta es presenta, inicialment, amb una capacitat màxima de 2.100 places setmanals, tot i que la xifra pot anar en augment si es van incorporant noves activitats a la programació.