212 cops donen el títol de campiona a Anna Cañado

Amb tan sols 14 anys la reusenca Anna Cañado ha revalidat el títol de campiona d'Espanya en categoria infantil. Per a ella l'inici de la competició va ser difícil, però el gran joc que va oferir el segon i tercer dia de torneig la van portar a obtenir el seu segon trofeu com a golfista.
Golfista Anna Cañado

Anna Cañado, va començar a competir fa 6 anys en el campionat estatal de golf. L'any passat va aconseguir el seu primer títol, ser campiona d'Espanya en la categoria aleví, títol que ha revalidat aquesta temporada.

La jove golfista va oferir una remuntada espectacular, ja que el primer dia de competició va acabar en una mala posició. La victòria va ser gràcies a la bona actuació que va oferir els dos dies restants del torneig. Finalment, va aconseguir la marca de 212 cops. Per a ella, va ser molt emocionant revalidar el títol de campiona, ja que considera que tenia molt bones rivals.

La reusenca entrena dos dies a la setmana amb la federació catalana, i també realitza entrenaments particulars amb el seu entrenador a Barcelona. A més a més, també fa rutines de treball físic.

A principis d'agost ha participat al British sub-14, un torneig que es realitza a Londres per a nenes i nenes de 14 anys. De cara al futur, vol seguir participant en els campionats d'Espanya, i obrir-se portes en tornejos internacionals.