Back to top

El 22è sopar solidari recull més de 5.000 euros

L'associació Pont de Solidaritat, vinculada a la parròquia Sant Bernat Calbó de Reus, ha recollit més de 5.000 euros pels refugiats que arriben a la capital del Baix Camp. Ha estat en el 22è. sopar-concert en què hi han participat unes 450 persones.
sopar solidari sant bernat calvó

Un any més, i amb el periodista Xavier Grasset com a mestre de cerimònies, s'ha dut a terme el sopar-concert a la parròquia Sant Bernat Calbó, al Barri Fortuny, per recollir fons per a projectes o causes solidàries. La iniciativa va néixer ara fa 22 anys, i els tres darrers anys han estat dedicats als refugiats. Tal i com explica el mossèn Ignasi Olivé, impulsor de la iniciativa, "fa dos anys el vam fer per Open Arms, pels refugiats que es trobaven al mig del Mediterrani, l'any passat pels refugiats que estan en camps de refugiats, especialment de Síria, i enguany per Reus Refugi, pels refugiats que ja han arribat a Reus".

La vetllada ha comptat amb les actuacions del cantautor Fito Luri, el saxofonista Gerard Marsal, el pianista Nèstor Giménez, i el col·lectiu Safareig poètic. El mateix cartell i la decoració són una expressió de les barreres i el dolor que han hagut de vèncer els refugiats abans d'arribar a casa nostra.

El sopar ha acollit uns 450 comensals, i a l'espera del recompte final, es calcula que s'han recaptat més de 5.000 euros.

Notícies relacionades