Back to top

250 cantaires trepitgen el Bartrina

La desena Trobada de Corals Infantils i juvenils ha agrupat aquest cap de setmana a 250 nens i nenes cantaires del Camp de Tarragona. El Teatre Bartrina ha estat una vegada més l'escenari d'aquesta cita musical on enguany s'han pogut escoltar repertoris de cançons de la primera meitat del segle XX. Com a novetat d'aquesta edició, la jornada s'ha celebrat en dues parts, una al matí, i l'altre al vespre.
nens i nenes de la coral de l'Escola Prat de la Riba

Prop de 250 nens i nenes i joves d'entre 12 i 16 anys han participat en la 10a Trobada de Corals Infantils celebrada al Teatre Bartrina. L'esdeveniment, organitzat pel Centre de Lectura ha comptat amb cantaires de diferents centres o entitats musicals del Baix Camp i del territori, que han fet un tast de les cançons que s'han preparat durant tot el curs.

Enguany la trobada s'ha celebrat en dues parts, una al migdia i una segona a la tarda donat la quantitat de corals que hi participen. Per altra banda en aquesta desena edició el Cor Sant Esteve del Conservatori de Vila-seca ha estat la coral convidada.

La trobada també serveix per potenciar el repertori dels cançoners que participen en els Premis Reus de Composició, un certamen que se celebra cada dos anys i que en aquesta edició de la trobada s'ha donat el tret de sortida a la seva convocatòria.

Paraules clau: