Back to top

El 25è Mundialito es consolida a Cambrils

El Mundialito, el torneig de futbol de la Fundació Ricardo Godoy celebra enguany 25 edicions. La majoria de partits es disputen a Cambrils, sent el segon any que aquesta localitat acull l’esdeveniment. La trobada esportiva s’allargarà fins el pròxim dissabte i compta amb més de 4.000 nens, alguns d’ells del Reus Deportiu.
mundialito cambrils

La Costa Daurada acull aquesta setmana el torneig de futbol del Mundialito per segon any consecutiu. L’esdeveniment solidari de la Fundació Ricardo Godoy reuneix més de 4.000 jugadors de 7 a 12 anys, provinents de tot el món. La celebració inaugural s’ha fet a la TAP, l’antiga plaça de braus de Tarragona i ha comptat amb diverses exhibicions, des d’un número de flamenc, fins a un pilar dels Xiquets del Serrallo. Aquest 2018, el certamen compleix les 25 edicions.

El 1993, Godoy va organitzar el primer torneig a Argentina i des de llavors ha anat movent-se pels cinc continents. Des de l’any passat, el Camp de Futbol Municipal de Cambrils és el centre neuràlgic.

Dissabte els equips de futbol base del Reus ja han saltat a la gespa. Els petits esportistes estan de vacances, però no deixen de jugar a allò que més els hi apassiona, el futbol. Esperen poder gaudir d’aquest esport i de l’experiència del Mundialito.

L’Aleví B del Reus va encetar el torneig amb un 2 a 1 davant del Levante. Els jugadors de futbol base aprofiten l’experiència per conèixer altres equips. El Mundialito s’allargarà fins al pròxim dissabte 31 de març i tornarà a ser una festa de colors amb l’agermanament de tots els països participants.

Paraules clau: