Back to top

30kg de solidaritat des del Baix Camp cap al Marroc

Travessar el desert de Marroc amb un turisme de més de 20 anys, aquest és el projecte que dos estudiants del Baix Camp s'han proposat realitzar. Ho faran a la cursa Uni-Raid, una travessa solidària on cada participant portarà material solidari i l'entregaran a cada població per on passin.
El Gerard Aragonès i el Xavier Torrell preparant el cotxe per la Uni-Raid

El Gerard Aragonès i el Xavier Torrell, dos apassionats pel món del motor i estudiants de l'Escola Tècnica Superior d’enginyeria a Tarragona, que estan preparant un ral·li solidari anomenat Uni-Raid que se celebra al Marroc al mes de febrer.

Després d'una llarga recerca de vehicles, van decidir comprar un Opel Kadett del 1990, un model que s'ajustava al seu pressupost i que es podia ajustar a les necessitats que la competició requereix. Tot i això, tots dos han hagut de fer algunes reformes per preparar el cotxe per la Uni-Raid, ja que la prova consta d'un total de 7 etapes on els participants conduiran més de 3.000 km  per pistes de muntanya, dunes i neu.

 

Els dos joves conductors consideren que el primordial no és buscar la victòria, sinó aconseguir arribar fins al final de la competició, conservar en bon estat el cotxe. Però sobretot, l’objectiu és el de repartir 30kg de material solidari, que consisteix en aliments i roba, que ells mateixos han recollit.

 

Emprendre aquest projecte suposa disposar d'un pressupost elevat, 2.500 euros aproximadament. A poc menys d’un mes de la cursa, aquests dos joves han començat el compte enrere per trobar patrocinadors que els ajudin a participar a la Uni-Raid. A partir d’aquí, no tanquen la porta a competir en futurs ral·lis o formar part d’altres accions solidàries.

NORAUTO PATROCINA ELS ESPORTS

norauto