Back to top

32.000 persones, 28 carrosses i màxima disbauxa, protagonistes del Cós Blanc

LAURA ROIG

Més de 32 mil persones, entre salouencs i visitants, han participat a la trenta-cinquena edició del Cós Blanc de Salou, l’acte més multitudinari de la festa major d’hivern. Disfresses, confeti, i moltes ganes de festa han estat els protagonistes de la rua en què han desfilat prop de tres mil persones i 28 carretel•les.

Jocs de llum, música, confeti i milers de persones, s’han congregat al voltant dels carrers Ciutat de Reus i Barcelona de Salou per celebrar una nova edició del Cós Blanc. Persones disfressades d’escocessos, criades, Robin Hoods, pallassos, espadatxins... Fos del que fos, tot servia per donar color i ambient a la festa.

Més de trenta mil persones, vingudes de poblacions properes o de més lluny, no s’han volgut perdre l’espectacle que es converteix en una atracció turística en temporada baixa. Les disfresses, la música i el ball han estat els protagonistes del Cós Blanc, juntament amb les 25 tones de confeti que s’han llançat a través de vint canons.

Més de 120 mil wats de so i uns 500 mil wats de llum làser-show, han convertit el carrer Ciutat de Reus en una discoteca a l’aire lliure, on no només els participants han gaudit de la festa. També el públic, disfressat o no, s’ha afegit a la celebració.