Back to top

4 aplicacions útils per no haver de tocar diners al pagar

Aplicacions mòbils que ens ajuden a realitzar tasques sense necessitat de tocar diners, útils per evitar el contacte en la situació de pandèmia actual.

Aquesta setmana Ivan Utgé va venir al Va Com Va a explicar-nos diverses aplicacions útils per facilitar els pagaments sense necessitat de diners en metàl·lic que ens facilites evitar el contacte amb altres persones i/o objectes, molt útil ara que la Covid-19 apunta força casos diaris. Les apps són les següents:

1. Revolut

revolut

És un banc en format d'aplicació que ens permet estalviar-nos emprar diners en metàl·lic. T'ofereix una targeta per fer servir amb la app i pots operar amb qualsevol divisa, sense cap tipus de comissió. A més, pots portar el compte dels ingressos i depseses i categoritzar-los com més et convingui. Els pagaments es poden fer tant amb la targeta com amb el mòbil. 

Play Store - Apple Store

2. Bizum

bizum

És una opció que ofereixen diversos bancs per enviar i rebre diners de manera instantània. No necessites res més que el número de telèfon de la persona a la que vols enviar i/o sol·licitar diners. 

3. Aparcar App

aparcar

Aquesta aplicació et permet controlar l'estacionament en zona blava a Reus i Cambrils. Un cop aparquis el teu vehicle pots iniciar l'estada a la zona que prèviament ha localitzat l'app i aquesta t'avisa del temps restant

Play Store - Apple Store

4. Telpark

telepark

Aquesta app també serveix per controlar l'estacionament en zona blava, aquest cop en qualsevol indret. Aquesta aplicació et permet reservar el pàrquing

Play Store - Apple Store

Recupera el Va com Va

Paraules clau:

Notícies relacionades