Back to top

Fins a 40 alumnes participaran a la jornada INN Cambrils

La segona edició de la jornada d'emprenedoria INN Cambrils arriba aquest 17 de gener amb la participació d'una quarantena d'alumnes. Els estudiants, procedents de quatre instituts cambrilencs, hauran de treballar en equips i posar en pràctica els seus coneixements per solucionar el repte plantejat amb la metodologia del Fast Thinking Design.
Segona edició de la jornada d'emprenedoria INN Cambrils

L'escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils acollirà per segona vegada la jornada d'emprenedoria INN Cambrils. Una quarantena d'alumnes, vinguts de quatre instituts diferents de la vil·la,  es reuniran el proper 17 de gener per posar en pràctica els seus coneixements d'emprenedoria. L'objectiu del projecte és abandonar el marc teòric de les classes i plantejar als alumnes una problemàtica real.

"Creiem que d'aquí pot sortir una segona molt bona experiència. A més, també volem deixar marca sobre l'alumnat en tot el que serà formació final", explica el director de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, Jordi Jardí.

Els participants, que constitueixen el mateix nombre que l'edició passada, hauran de treballar en equips i solucionar el repte plantejat amb la metodologia del fast Thinking Design.

Un projecte que, a banda d'introduir els alumnes a la resolució de problemàtiques reals dins del món empresarial, pretén cohesionar la col·laboració entre els quatre instituts participants.