Back to top

500 jugadors de 20 clubs participen al torneig d'hoquei base del Reus

SILVIA ANDREO

Un any més el Reus Deportiu ha organitzat el Torneig Internacional d’Hoquei base amb èxit de participació. Enguany ha comptat amb uns 500 jugadors des d’iniciació fins a junior de 20 clubs diferents. El club roig-i-negre ha estat el gran triomfador d’aquest esdeveniment amb 7 primers llocs en categories diferents, fet que demostra el bon treball que s’està fent amb la pedrera.

500 nens i nenes de 20 clubs diferents han participat des de divendres i fins diumenge al torneig internacional d’hoquei base del Reus Deportiu. Una competició que el club organitza des de fa 16 anys i que aplega equips d’arreu del territori i de fora, com dos clubs de Madrid; Las Rozas i el Ribas i un combinat de jugadors francesos. Un esdeveniment que busca a banda de la diversió, potenciar els valors de l’esport des de ben petits.

També per a molts equips que estan tornant als entrenaments els hi serveix de preparació de cara a la temporada. I també serveix per veure coses curioses com el porter del Reus Deportiu jugant amb el Tordera. Com a novetat d’enguany s’ha aconseguit que tots els equips de la província estiguin representats en les categories inferiors  ja que amb els més petits és més important l’aprenentatge mentre que en les categories superiors i buscant més competitivitat s’han reunit clubs de referència com el Barça o el Noia.

La pista del Palau i la de bàsquet han estat els escenaris dels més de 60 partits d’hoquei que s’han disputat al llarg d’aquests tres dies. Un torneig social acull totes les categories des d’iniciació fins a junior. El Reus Deportiu ha estat representat en totes a més, del femení de nacional catalana i el sub-16.