Back to top

53.000 turistes al territori afectats per la crisi de Thomas Cook

Les primeres reaccions després de la fallida de la companyia Thomas Cook no s'han fet esperar. Tant la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme com el consistori reusenc consideren que caldrà fer molts esforços per tal de revertir la crisi que ha originat aquesta situació.
aeroport

La fallida del gegant britànic Thomas Cook ha coincidit amb el final de la temporada d'estiu, un moment en què la incidència turística és menor. És un dels consols que repeteixen tant des de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme com des de l'Ajuntament de Reus, dues de les primeres institucions que han valorat la situació en què queda el territori arran de la desaparició de la companyia anglesa. Segons càlculs de l'associació empresarial, 53.000 turistes que es troben a la demarcació es veurien afectats per fallida. Tot plegat, obliga a que tots els agents implicats en la planificació turística, comercial i empresarial busqui alternatives per poder donar solució a aquesta problemàtica.

Per part del consistori, malgrat les inconveniències que pot suposar la fallida de Thomas Cook, asseguren que es tracta d'una oportunitat per buscar nous mercats. La fallida de la companyia ha afectat directament l'Aeroport de Reus, que ha vist com s'han anul·lat fins a 28 vols fins l'11 d'octubre.

Notícies relacionades