Back to top

6 tecnologies que estan canviant la forma de conduir

Visió nocturna, reguladors de velocitat, aparcament automàtic...ja no són ciència ficció
aparcar

Gràcies a les funcions que avui dia s'incorporen en els vehicles Peugeot de nova fabricació, podem dir que la conducció cada cop és més segura. El ventall de funcions d'ajuda a la conducció compleixen amb les normes EuroNCAP, unes mesures d'última generació que utilitzen tecnologia avançada.

Novetats de Peugeot en ajudes a la conducció:

1. Sistema de Visió Nocturna

visio nocturna

Les càmeres infraroges permeten la detecció d'éssers vius davant el vehicle tant de nit com en males condicions de visibilitat, detectant els elements fins a 200 m més enllà de les llums de carretera. Aquest innovador sistema es pot trobar en el nou Peugeot 508 i el seu segment.

2. Regulador de velocitat actiu amb funció Stop&Go

velocitat

Peugeot també incorpora l'arrencada de vehicle automàtica si la parada dura menys de 3 segons, una mesura adequada quan estem en mig d'un embús. Si la parada és de més de 3 segons, amb una simple pressió del pedal d'acceleració, es torna a activar la funció, que està disponible des dels 0km/h.

3. Lane Position Assist (LPA)

ajudes conduccio

En cas de distracció, l'LPA Manté la posició del vehicle al carril de circulació. Una opció lligada a la funció Stop&Go

4. Full Park Assist amb funció perimètrica Flankguard

full park

Aquest sistema gestiona automàticament la direcció, l'accelerador i els frens per entrar i sortir de la plaça d'aparcament. Una funció només disponible en vehicles amb caixa de canvis automàtica EAT8.

5. Llums Full LED amb funció EVS

luz

Aquest tipus d'enllumenat destaca per la seva estètica esportiva i també per la seva tecnologia. Inspirats en els fars davanters del concept-car Peugeot Exalt, incorporen la funció EVS, que garanteix una perfecta il·luminació en corbes.

6.Llums ARS de darrere

luz

Aquest enllumenat consta de dues llums enceses permanentment amb una intensitat lumínica que s'adapta a l'entorn gràcies a la tecnologia ARS. 

A més a més d'aquestes novetats, la gamma Peugeot també compta amb moltes altres funcions d'ajuda a la conducció com frens automàtics d'emergència d'última generació, que detecta vianants i ciclistes tant de dia com de nit, una alerta activa de canvi involuntari de carril i correcció de trajectòria o el reconeixement d'angles morts i senyalització com panells de velocitat o de stop.

Els Dies VIP

Del 13 al 15 de juny Peugeot Joaquin Oliva celebra per primer cop i en exclusiva a Reus els Dies VIP. Un esdeveniment únic amb ofertes irrepetibles durant només tres dies a la capital del Baix Camp. Les persones que hi vulguin assistir hauran de reservar cita prèvia a través d'AQUEST WEB i també podran trucar al 977353736 o via whatsapp al 638534182.


DIES VIP