Back to top

600 patinadors ocuparan el Pavelló Olímpic aquest cap de setmana

Els amants del patinatge artístic tenen una cita aquest cap de setmana a Reus. Durant dos dies, el Pavelló Olímpic s'omplirà de patinadors de tot el país en el Campionat de Catalunya de Patinatge. Dissabte serà el torn dels xous grans i quartets, mentre que diumenge els xous juvenils i petits ocuparan la pista.
Cervera i Serrano

Les coreografies s'apoderaran del Pavelló Olímpic de Reus aquest cap de setmana. Amb motiu del Campionat de Catalunya de Patinatge, mig miler d'esportistes demostraran el seu talent sobre dels patins. Vinguts de les quatre demarcacions catalanes, els organitzadors destaquen l'alt nivell que es podrà veure durant les dues jornades.

De les quatre demarcacions catalanes, la barcelonina és la que aporta més esportistes a la pista. Mentre que dissabte serà el torn dels xous grans i quartets, diumenge els xous juvenils i petits ocuparan la pista. Les entrades ja estan a la venda per preus a partir dels 10 euros i com és habitual, no es venen abonaments per les dues jornades. Per ara, ja se n'han venut 1.600 de cara a dissabte i unes 1.700 per diumenge. S'espera que en els dos dies el pavelló s'ompli amb unes 2.000 persones.

Notícies relacionades