Back to top

Un 67% dels botiguers de la demarcació aposten pel Black Friday

Cada vegada són més les persones que s'esperen als descomptes previs a les festes de Nadal per fer la gran compra. De fet, des d'Unió de Botiguers de Reus asseguren que es tracta d'una de les millors setmanes per als negocis locals.
Àlfred Pitarch, unió de botiguers de Reus

Els descomptes del Black Friday es consoliden al conjunt de la demarcació de Tarragona. Així ho confirmen les últimes dades de PIMEComerç, des d'on asseguren que el 67% dels botiguers de la demarcació de Tarragona se sumaran, a partir d'aquest divendres, al Black Friday.

En aquesta línia, el president d'Unió de Botiguers de Reus, Àlfred Pitarch, assegura que els descomptes previs a les festes de Nadal representen la millor època de l'any per al comerç local.

Les compres en línia, la gran enemiga del comerç local

No obstant això, a l'altra cara de la moneda, hi trobem les preocupacions que genera el Black Friday. Entre elles, les compres per Internet són les que més angoixa generen als botiguers de Reus. I és que la gran majoria no disposen d'una pàgina web i, per tant, només poden vendre els seus productes al mateix establiment. Un fet que contrasta amb l'actitud dels consumidors, els quals cada vegada aposten més per les compres en línia.