Back to top

92 casos nous de Covid-19 a la demarcació

El nombre d'infectats s'eleva a 837 i s'han registart, aquest dijous, 6 morts per coronavirus a la demarcació.
92 de nous casos nous de Covid-19 a la demarcació

Ja són 837 el nombre de casos de coronavirus registrats a la demarcació de Tarragona i 59 les morts.

Així ho ha publicat aquest vespre el Departament de Salut. En les últimes 24 hores, s'han registrat 92 nous casos al Camp de Tarragona i 5 més a les Terres de l'Ebre. Del total d’acumulats, 103 es troben ingressats a l'UCI. Pel que fa a les vícrimes mortals, aquest dijous s'han registrat un total de 6 morts a la demarcació: 4 al Camp de Tarragona i dues a les Terres de l'Ebre.

A tot això, l'Hospital Sant Joan de Reus ha detectat aquesta tarda 2 casos de contagi per coronavirus entres els pacients de la Unitat Sociosanitària del centre que van ser traslladats aquest dilluns a les instal·lacions del Centre MQ Reus. Per aquest motiu, els dos pacients han estat traslladats de nou a l’Hospital Sant Joan i ingressats a la planta habilitada per atendre pacients amb Covid 19.

Seguint el protocol d’actuació dissenyat per aquests casos, s’han pres altres mesures com  l'anàlisi de tots els contactes per evitar la propagació o la neteja i desinfecció de tota l'àrea d'hospitalització del Centre MQ Reus en les properes hores.

canalreus a telegram

Notícies relacionades