Back to top

Abba arriba a la Sala Santa Llúcia amb Mamma Mia

La Sala Santa Llúcia ha acollit aquest diumenge el musical "Mamma Mia, els origens". A través del teatre, la dansa i música en directe, els espectadors s'endinsen en la història d'aquest clàssic i gaudir també dels millors temes del grup Abba.
Abba arriba a la Sala Santa Llúcia amb Mamma Mia

Més d'una trentena d'artistes entre actors i músics de totes les edats han participat durant aquest diumenge al musical Mamma Mia que la Sala Santa Llúcia ha acollit. L'obra està basada en la segona entrega d'aquesta pel·lícula i ha sorgit d'un treball de batxillerat d'una de les seves directores i protagonista de l'espectacle, Júlia Turu. Aquesta funció és el resultat de la coordinació entre equip artístic i musical, i prop de 8 mesos de feina i assajos. Sota la batuta també de Noé Forés i Raquel Gomis com a directors, Mamma Mia ha penjat el cartell d'entrades exhaurides en 3 de les 4 sessions programades.

A través de les cançons del mític grup Abba, els espectadors coneixen el personatge de Donna Sheridan, la protagonista d'aquesta història que en les seves aventures per Europa hi troba nous amors i esdeveniments que li canviaran a vida.

Les properes dues sessions que es representaran a Reus seran el proper diumenge i l'objectiu, a partir d'aquí és portar aquest musical arreu.

Notícies relacionades