Absolut domini contra el Cerceda

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu no ha fallat contra el Cerceda i segueix en la lluita per la quarta posició. Els homes d'Enrico Mariotti han dominat en tot moment l'encontre deixant sense opcions el conjunt gallec. Un 5 a 0 que serveix per encadenar la tercera victòria consecutiva d'aquest tram de la temporada.

Sense patir. Després d'unes setmanes sense controlar els partits el Reus Deportiu ha aconseguit firmar un encontre d'absolut domini. La víctima el Cerceda que no ha tingut opcions en cap moment. El gol roig-i-negre ha arribat ben aviat quan al minut 9 Xavi Rubio, de contracop, ha aprofitat una excel•lent assistència de Joan Salvat. Just després, Raül Marín s'ha inventat un gol marca de la casa aixecant la bola des del darrere de la porteria per anotar el 2 a 0. El Cerceda ho ha intentat i ha tingut l'ocasió de retallar distàncies amb un penal al minut 15 però Roger Molina l'ha aturat.

Un minut més tard, Marc Coy ha robat la bola al centre del camp i ha definit amb elegància l'1 a 1 contra el porter rival, ampliant l'avantatge dels roig-i-negres al marcador. A la segona part, monòleg del Reus que ha deixat sense opcions al Cerceda. Matías Platero ha anotat el quart gol al minut 32 i Marc Coy, al tram final del partit, ha posat el cinqué i definitiu després d'una jugada al contraatac. Definitiu perquè Joan Salvat ha fallat un penal contra el porter visitant. El triomf permet a l'equip del carrer Gaudí encadenar 3 victòries seguides. Un partit que ha tingut uns espectadors de luxe, els nens i nenes de l'associació Frederic Bara, entitat que té el seu logo a la samarreta del Reus.

La primera final del reuseuns serà dissabte vinent a la pista del Voltregà, un rival que també lluita per la quarta posició de l'hoquei lliga.