Back to top

Un accident múltiple a l'A-7 es salda amb 4 ferits lleus

Un accident múltiple a l'autovia A-7 a primera hora d'aquest matí s'ha saldat amb quatre ferits lleus. En el xoc, que s'ha registrat al punt quilomètric 1.146, s'hi han vist implicats dos camions i quatre turismes. El trànsit s'ha vist afectat per aquest succés, i durant hores, s'ha desviat per l'interior de Cambrils.
camio

Aquest camió que veuen a la imatge ha estat el desencadenant de l'accident múltiple de l'autovia A-7. A tres quarts de set del matí, les rodes del vehicle han començat a fumejar, motiu pel qual el seu conductor s'ha aturat al voral per intentar sufocar l'incendi. Darrere seu, un altre camió no l'ha pogut esquivar per complet i ha quedat travessat a l'autovia, col·lapsant el pas, el que col·loquialment es coneix com una 'tisora'. És en aquell moment que quatre turismes hi xoquen de cara. Malgrat l'aparatós accident, afortunadament només hi ha hagut quatre ferits lleus. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat 5 ambulàncies del SEM i dotacions de Bombers i Mossos d'Esquadra.

L'incident ha provocat llargues cues d'uns cinc quilòmetres a l'autovia A-7 des de primera hora del matí. Per aquest motiu, els Mossos han desviat el trànsit per dins al municipi de Cambrils. Les tasques de retirada del camió han durat més de tres hores.

Les dues càrregues dels camions no eren de materials perillosos: un portava 14.000 quilos d'enciam i l'altre, 26.000 de ciment en pols.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades